ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Θεραπεία Νυχιών Strong Nutrition 15ml

Θεραπεία Νυχιών Strong Nutrition 15ml
New
Θεραπεία Νυχιών Strong Nutrition 15ml

Η καθημερινή επαφή με απορρυπαντικά, η ακατάλληλη φροντίδα και η έλλειψη μετάλλων κάνουν τα νύχια να σχίζονται και να εξασθενούν. Το μαλακτικό νυχιών Strong Nutrition ενισχύει αποτελεσματικά τα νύχια, προστατεύοντάς τα από το σπάσιμο και το σκάσιμο. Η φόρμουλα με το σύμπλεγμα βιταμινών AEF έχει δυναμωτικές, αναπλαστικές και εξομαλυντικές ιδιότητες. Επιπλέον, αυτό το προϊόν έχει εμπλουτιστεί με βρώμη, εκχύλισμα σόγιας και έλαιο φύτρων σιταριού.

Το conditioner ενισχύει εξαιρετικά τα νύχια, αποκαθιστώντας την τέλεια κατάσταση και μια υγιή, όμορφη εμφάνιση. Το μαλακτικό Strong Nutrition καλύπτει επίσης μικρές ατέλειες και διευκολύνει την ομοιόμορφη εφαρμογή του βερνικιού νυχιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για χρωματιστό βερνίκι, βελτιώνοντας τις συνδετικές του ιδιότητες. Το ελαφρώς ροζ χρώμα δίνει στην πλάκα των νυχιών ένα φυσικό χρώμα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Το σύμπλεγμα AEF (εμπλουτισμένο με βρώμη, εκχύλισμα σόγιας, έλαιο φύτρων σιταριού, βιταμίνες A και E και F - λινολεϊκό και λινολενικό οξύ) θρέφει τη φυσική πλάκα των νυχιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για βερνίκι, με γρήγορο στέγνωμα που κρύβει τις ατέλειες και διευκολύνει την ομοιόμορφη εφαρμογή άλλου βερνικιού, με ελαφρώς ροζ χρώμα

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ: εφαρμόστε το conditioner απευθείας σε μια στεγνή, καθαρή πλάκα νυχιών. Διαθέτει άνετο, φαρδύ πινέλο, χάρη στο οποίο εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή.

2,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,02€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: STRONG-NUT-15