ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

AJ ITALIA

Brand: AJ ITALIA
Χωρίς οξείδωση και χωρίς αμμωνία. Άμεση βαφή σε κρέμα. αναζωογονεί, τονώνει και δίνει χρώμα στα φυσικά μαλλιά και στα βαμμένα μαλλιά. Κάνει απίστευτα αποτελέσματα σε αποχρωματισμένα μαλλιά ή μασέρ. Με αλόη βέρα και πανθενόλη, θρέφει, προστατεύει και μαλακώνει τα μαλλιά.ΧΡΗΣΗ: Μετά το λούσιμο, απλώστ..
22,32€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Brand: AJ ITALIA
Χωρίς οξείδωση και χωρίς αμμωνία. Άμεση βαφή σε κρέμα. Προσωρινή βαφή για ξανθά μαλλιά, ξασπρισμένα μαλλιά και meches. Με πανθενόλη, θρέφει, προστατεύει και χαρίζει λάμψη και απαλότητα.ΧΡΗΣΗ: Μετά το λούσιμο, απλώστε ομοιόμορφα με χτένα και γάντια στα νωπά μαλλιά. το αφήνουμε στη θέση του για 10-20 ..
22,32€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Brand: AJ ITALIA
Οι χρωματιστές χρωστικές που περιέχονται δίνουν ένα υπέροχο χρώμα και ένα έντονο αποτέλεσμα. Εξουδετερώνει το ανεπιθύμητο κίτρινο αντανακλαστικό, ενώ αναζωογονεί τα ξανθά μαλλιά και τα λευκά μαλλιά. Με τακτική χρήση δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους λάμψη. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε να δράσ..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: AJ ITALIA
Οι χρωματιστές χρωστικές που περιέχονται δίνουν ένα υπέροχο χρώμα και ένα έντονο αποτέλεσμα. Αναζωογονεί το χρώμα των ξανθών μαλλιών και καμουφλάρει τα meches. Με τακτική χρήση δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους λάμψη. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε να δράσει για 2-5 λεπτά, ξεβγάλτε και προχωρήσ..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: AJ ITALIA
Οι χρωματιστές χρωστικές που περιέχονται δίνουν ένα υπέροχο χρώμα και ένα έντονο αποτέλεσμα. Αναζωογονεί το χρώμα των καστανών μαλλιών, των σκούρων καστανών και των μαύρων μαλλιών. Καμουφλάρει τα λευκά μαλλιά. Με τακτική χρήση δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους λάμψη. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και αφή..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: AJ ITALIA
Οι χρωματιστές χρωστικές που περιέχονται δίνουν ένα υπέροχο χρώμα και ένα έντονο αποτέλεσμα. Αναζωογονεί και δίνει χρωματικό τόνο σε ξανθά μαλλιά και βαμμένα μαλλιά με meches. Με τακτική χρήση δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους λάμψη. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε να δράσει για 2-5 λεπτά, ξεβγά..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: AJ ITALIA
Οι χρωματιστές χρωστικές που περιέχονται δίνουν ένα υπέροχο χρώμα και ένα έντονο αποτέλεσμα. Αναζωογονεί το χρώμα των ξανθών και καστανών μαλλιών, χαρίζοντας έντονες φουντουκί αντανακλάσεις. Με τακτική χρήση δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους λάμψη. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε να δράσει για 2..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: AJ ITALIA
Οι χρωματιστές χρωστικές που περιέχονται δίνουν ένα υπέροχο χρώμα και ένα έντονο αποτέλεσμα. Αναζωογονεί και εντείνει τις αντανακλάσεις των χάλκινων μαλλιών, και των χρυσοξανθών μαλλιών με meches. Με τακτική χρήση δίνει στα μαλλιά τη φυσική τους λάμψη. Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και αφήστε να δράσει..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: AJ ITALIA
Η Θεραπεία Κερατίνης-Κολλαγόνου είναι η πρωτοποριακή θεραπεία αναδόμησης εμπλουτισμένη με κερατίνη, κολλαγόνο και κρεατίνη, ιδανική για την ανάπλαση και την ενδυνάμωση των κατεστραμμένων μαλλιών από την αιθαλομίχλη, το στρες και τις χημικές θεραπείες και για όλα τα εύθραυστα, ξηρά και αφυδατωμένα μα..
68,20€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Brand: AJ ITALIA
Η Θεραπεία Κερατίνης-Κολλαγόνου είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία αναδόμησης μαλλιών που περιλαμβάνει κερατίνη, κολλαγόνο και κρεατίνη. Ανανεώνει και ενδυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέροντας ζωντάνια, θρέψη και απαλότητα. Επίσης, εξαλείφει το φριζάρισμα και αναζωογονεί τη φυσική υγεία των μαλ..
39,68€
Χωρίς ΦΠΑ:32,00€
Brand: AJ ITALIA
Το Κίτ Θεραπείας Κερατίνης-Κολλαγόνου είναι η πρωτοποριακή θεραπεία αναδόμησης εμπλουτισμένη με κερατίνη, κολλαγόνο και κρεατίνη, ιδανική για την ανάπλαση και την ενδυνάμωση των κατεστραμμένων μαλλιών από την αιθαλομίχλη, το στρες και τις χημικές θεραπείες και για όλα τα εύθραυστα, ξηρά και αφυδατωμ..
107,88€
Χωρίς ΦΠΑ:87,00€
Brand: AJ ITALIA
Fleir Luxury Hair Color 100ml.Χάρη στην καινοτόμο της σύνθεση έχει μεγάλη διάρκεια και εξαιρετική λάμψη. Συνδυάζει το πλούσιο χρώμα με την προστασία των μαλλιών με λάδι Argan.Σας δίνουμε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την γκάμα σας και να δοκιμάσετε μια επαγγελματική βαφή μαλλιών υψηλής κάλυψης. Αγο..
208,32€
Χωρίς ΦΠΑ:168,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 28 (3 Σελ.)